Skönsång de luxe på Notudden

Jodå, vi har gjort några tappra försök att bjuda på smäktande vårliga toner i samband med att Kasberget-Apalängens byalag i norra staden ordnat Valborgsmässobrasor... Fast särskilt bra har det inte gått.

I år är det annorlunda. Vi har den stora äran att hälsa inga mindre än medlemmarna i manskören Stockholms Allmänna Sångförening välkomna till Åland och Notudden. Kören är grundad redan 1862 och hör till de riktigt stora i genren. På Notudden har du nu läge att höra dem live och gratis!

Festligheterna börjar 19.00 på Valborgsmässoaftonen, prick. Sofia Enros som bor i kvarteret hälsar alla välkomna och därefter är det dags för stockholmskörens nye dirigent Veikko Kiiver att tillsammans med sin kör dra igång med traditionella sånger om våren, människorna och kärleken till livet.

När sången är klar står grillarna redo och heta för alla som tagit med sig egen skaffning till fastplatsen.

Valborgsmässobrasan vid Notudden har långa traditioner och med denna manskör på plats tar vi ett nytt steg tillsammans med våra samarbetspartners Strandnäs frivilliga brandkår och Mariehamns stads kultur- och fritidsnämnd.

Ha en härlig valborgsmässoafton och skön första maj och så vidare.


Hett är det alltid på Notudden den sista april. I år blir det dessutom extra skönt då Stockholms allmänna sångförening hälsar på och drar sin repertoar!

Kommentarer

Populära inlägg