Bokslut från en bra vecka

Bra veckor skapar god energi och är viktiga att blicka tillbaka mot. Den gångna veckan var en sådan och inget tyder på att nästa blir sämre. Snarare tvärtom.
Inte ens regnet har lagt sordin på humöret denna söndag. Inget går upp mot att blicka tillbaka på en vecka som skapat mervärde. Häng med på en snabb återblick.

I måndags stod det klart att Åland för första gången någonsin får ta hand om ordförandeskapet i BSPC. Det är hedrande och ansvarsfyllt och resultatet av gediget samarbete mellan alla inblandade parter och partier. Bra jobbat Åland och tack för stödet från de övriga i delegationen och medlemmarna i talmanskonferensen samt föredragande lagtingsdirektören Susanne Eriksson som gjorde det möjligt!

Tisdagens konferensdag handlade om att säga tack för förtroendet och börja blicka framåt mot år 2018 då det blir Ålands år i Östersjön.

I onsdags handlade det om att minnas Finlands hittills största statsman, president Urho Kekkonen, som dog trettio år tidigare.

Torsdag innebar fler minnen från Riga. Bildextra!

På fredagen var Mariehamns alla lindar föremål för diskussion och så småningom blir det en räddningsoperation.

I lördags hade jag nöjet att skriva några rader om den otroliga och gripande häxfilmen som snart får premiär. Den borde vara obligatorisk för alla att se, genom att känna sin historia är det enklare att begripa framtiden.

Och i dag är det söndag och en ny vecka väntar. Ha skoj!

Kommentarer

Populära inlägg