Hejdå Gotland, ses nästa år!

Så var det över, det stora mötet på Gotland som utgjorde avstampen inför nästa års NatWest Island Games som arrangeras veckan före Almedalscirkusen på nytt intar ön. Det har varit några oerhört intensiva dagar som för min egen del avslutades med synnerligen inspirerande häng bland de 3.700+ seminarier som utgör Almedalens program.

Bland de mest uppmärksammade programmen under hela veckan fanns åländska FS Links som med hjälp av några av Sveriges tyngsta konsultföretag låtit utreda vad som händer om Hyperlooptekniken kunde binda samman Stockholm med Helsingfors. Jag återkommer till det.
Istället får jag konstatera att Ålands radio dragit igång en programserie kring sociala medier, här kan man höra mer om denna blogg.

Från öspelsmötet på Gotland finns följande inslag: ITV berättar så här om planerna på öspelen i Guernsey år 2021 (varning för engelska med Ålandsbrytning!) och att jag varnat Gotland för en logistisk utmaning de tidigare aldrig sett maken till.

Ni känner väl igen Mika Koskelainen som förr i världen jobbade på Ålands radio. Nu bor han på Gotland och finns som reporter på Sveriges radio. Skoj att ses! 
Åländska Michael Sars levde en ganska undanskymd tillvaro i Visby. 
Ålandskassar bjöd FS Links på.
En vanlig dag i Almedalen.
Åkte till och från ön med uppstickaren Gotlandsbåten.

Kommentarer

Populära inlägg