Kvinna med hund hörde skott

Det blev en faslig uppståndelse efter mitt inlägg i debatten om varför polisen tycktes agera nonchalant när en stadsbo anmälde kulhål i fönstret i sitt hem. Polismästaren Maria Hoikkala svarade i insändare i dag men undvek omsorgsfullt kärnfrågan, om prioriteringen faktiskt blev rätt den här gången. 

Hur som, den åländska allmänheten är på hugget och en av dem som läst insändaren skrev följande:

Hej heter NN och läste din insändare i tidningen ang skottet i fönstret i Västernäs och tyckte det är bra att du tar upp det! Är lika förvånad som du att inget görs Var nämligen ute med min hund på gångbanan mellan Skrakvägen och Doppingvägen i söndags morse mellan 06 och 06.30 och då hör jag skott! Både hunden och jag reagerade (han är inte skotträdd) men inget mera hände annat än att jag tyckte det var lite obehagligt för det verkade så konstigt med skott i den stilla morgoren.😞 När det sedan kom i tidningen förstod jag ju vad det var och tänkte att polisen säkert hör av sej om dom vill ha iakttagelser men icke :(  Ville bara berätta detta åt dej så du kan fortsätta ifrågasätta dem skjutning är inte ok!!! Ha en bra dag.

  
Så här rapporterade Ålandstidningen om polisens svaromål på min fråga om prioriteringar.

Kommentarer

Populära inlägg