Gammal och ung – sjung!

Stadens antagligen allra sista byalag finns i norra Mariehamn och leds av undertecknad. Det heter Kasberget-Apalängens byalag och koncentrerar sig på sådant som är roligt här i livet. I första hand Valborgsmässoafton och Midsommarfirandet. Allt vi gör äger rum på Notudden, den osannolikt vackra udden vid Svibyvikens innersta strand.

På söndag ordnar vi talka i norra stan och kvällen avslutar vi med att starta en helt ny sångkör, för oss som sjunger hellre än bra. Bor du i området, tveka inte; häng med och sjung ut vintern och bana väg för våren och värmen! Vi har engagerat Anders Laine som inspiratör och dirigent och sjunger för att det är roligt! Kom med du också på söndag 19.00.

Om du bor i norra stan, häng med och städa ditt kvarter! Efter talkan, på söndag kväll 19.00 vid Svibyviken träffas vi för att träna några vårsånger inför nästa veckas Valborgsmässoafton. Det blir en helt ny kör där precis vem som helst är välkomna!

I fjol när vi firade Valborgsmässoafton drog jag till med Idas sommarvisa efter ett alldeles särskilt blåsigt och ganska skränigt välkomsttal. Ja, ni förstår varför kören i år måste förstärkas...


Kommentarer

Populära inlägg