Nya triumfer till Mat-Åland

Framgång göder framgång. När man väljer att se möjligheter gynnar det inte bara en själv utan även andra. Inspiration och framtidstro driver utveckling.

Det är den åländska restaurangbranschen ett bra bevis på. Den nordiska restaurangklubben White Guide Nordic hade för tre år sedan två restauranger på sin exklusiva lista: Smakbyn och Nautical. Jodå, jag skrev om dem då det begav sig.

Året efter anslöts även Havsvidden till den uppburna skaran (här kan man läsa mer om det) och i onsdags kom beskedet att restaurang-Åland är på väg att lyfta rejält. På den färska listan som kan läsas här finns förutom Smakbyn, Nautical och Havsvidden även Indigo och Kvarter 5. Det är ett mycket gott betyg på den kultur som inte föds över en natt.

Tradition tar tid att skapa och då får man inte låta tillvarons förtretligheter störa visionen. Mat-Åland är ett viktigt verktyg i story-tellingen kring Åland. Här kan man äta bra, nyttigt och gott och det är viktigt att berätta det för vår omgivning så våra turister fortsätter strömma till.

Bra jobbat alla krögare som hjälper till att bygga vårt gemensamma varumärke!
Bilden är lånad från Kvarter 5.

Kommentarer

Populära inlägg