Några fler Gotlandsminnen

Ska snart släppa fokus på NatWest Island Games som nyligen avgjordes på Gotland men vill dela med mig av några särskilt fina minnen som fastnade i mobilens kamera. När det vankas öspel (International Island Association) händer det otroligt många saker samtidigt. Det handlar ändå om internationella tävlingar som avgörs på rekordkort tid.

Jag skrev förresten i dag också ett litet tack till arrangörerna i form av en insändare som förhoppningsvis snart publiceras i de gotländska tidningarna.

Här är några andra länkar från årets spel:

Avslutningstalet.
Trädplanteringen.
Öppningstalet.

Probably the best Executive Committee in the world. Detta är en grupp människor som drivs av utveckling och att ge unga människor chansen att tävla internationellt. Från vänster Andrew Inkster, Per Wallstedt, Jenny Sander, Frank Vaughn, Anu Vares, Andy Varnom, James Johnston, Jerry Whitsey, Paul Scope och Gillian Christian.

På plats framför Gutavallen innan tävlingarna började.

Carl, James, myself and Margareth. A group of close friends.

James and Margareth.

Owe Heidenberg är en klippa i precis alla avseenden och den som körde runt på oss i exekutivkommittén under den intensiva veckan. Owe visste vad han gav sig in på. Förra gången spelen ägde rum på Gotland 1999 var han biträdande Games Director.

Per Wallstedt, James Johnston och Susanne Appelgren.

I vimlet stötte jag även på Christer Bruzelius, vd för Destination Gotland och en av de sponsorer som gör det möjligt att ordna stora tävlingar.

Isle of Man vann fotbollen och jag fick äran att dela ut medaljerna.

Cykelloppet är alltid hyperdramatiskt att beskåda.

De tre vise männen dök också upp.

Sonen Zacke mötte gamle kompisen Carl Clinton, läkare och roddare från Jersey.

Så här ser ett årsmöte ut.

Paus i årsmöte.

From my point of view 1.

From my point of view 2.

Kommentarer

Populära inlägg