Här är vårt Brysselgäng

Bryssel är platsen där väldigt mycket av vår vardag formas. Där avgörs och skapas vårjaktens framtid, morgondagens infrastrukturella lösningar, banksystem och mycket mer. Därför är det av stor vikt att som åländsk politiker hålla relationerna i skick med de som bevakar våra intressen där borta. ”Vår” Europaparlamentariker heter Nils Torvalds och har på ett flitigt och målmedvetet sätt tagit sig an de åländska frågorna. Till sin hjälp har han bland andra Anton Nilsson och praktikanten Nicolette Lindgren som för övrigt snart återvänder till Åland.

I samband med BSPC-mötet passade jag på att säga hej till denna intensiva, glada och oerhört kunniga grupp yngre och lite mindre yngre samhällsarbetare. Det är en stor fröjd att lyssna till och prata med folk som har huvudet på skaft och inte tar sig själva på alldeles för stort allvar. När man jobbar med svåra frågor är det antagligen ännu viktigare att ha nära till ett rejält gapflabb och det har man lyckats med i Team Torvalds.
Här är Team Torvalds. Från vänster Beata Björkvall, Nils Torvalds, Anton Nilsson, Katarina Dahlman, Mira Eklund och Nicolette Lindgren.
Det stora torget utanför EU-parlamentet är just nu prytt av europeisk filmhistoria.Kommentarer

Populära inlägg